TISDAG 6/1

På nyår hade alla backpacker-hostel slagit ihop till ett event, typ barbecue och sen fireworks på stranden och sen utgång, så vi var huur många som helst som gick ut tillsammans! Det var jättehäftigt och roligt! 
Sedan de två dagarna efter chillade vi bara på stranden, solade, badade, åt gott och levde liveeeet! På fredagen åkte Jossan iväg till noosa för att sedan åka till melbourne några dagar så jag och Yvonne åkte till brisbane på lördagen, i brisbane chillade vi mest på hostelet, finns inte så mycket att göra och se i staden, vi hängde vid poolen och på kvällen i baren på hostelet! Dagen efter träffade hon upp cillian, en kille vi träffade på kiwibussen i NZ, han ska va med oss några dagar nu! Igår åkte vi från brisbane jag och Yvonne och mötte upp Jossan på australia zoo!!!!!!!! 
Det är ju zoo:t som Steve Erwin ägde när han levde, nu har hans familj, fru, son och dotter tagit över det! 
Vi råkade fråga bindi, Steves dotter om vart toaletten låg utan att vi visste att det var hon... Lite pinsamt XD Yvonne kom på efter att det var hon efter haha!! 
Hela familjen erwin hade en krokodilshow som var superhäftig!! Sen gick vi runt i timmar och kollade på djuren, tog massa bilder med kängurus, såg olika typer av krokodiler, ormar och ödlor. Höll även en koala och tog bild med den, vilket zoo! Bästa zooet jag varit på någonsin!! 
Efter det mötte vi upp cillian och åkte till hostelet i Noosa som ligger en bit över brisbane, idag har vi legat på stranden hela dagen och här ska vi vara idag och imorn, sen på torsdag ska vi till fraser Island, som är en stor sandö, ett av de vackraste ställena i Australien ska det vara! Vi ska köra en dagstur dit för att sedan åka tillbaka till brisbane på fredag och flyga till Bali på lördag!!!!!
Kram
 
Bilderna kommer i ett annat inlägg för det blev för mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback