25/12 SYDNEY

Heeej ska berätta lite om de senaste dagarna, vi åkte till christchurch, och bara chillade med killarna, käkade en sista middag med dom i NZ! Sen åkte vi till flygplatsen och betalade för att få sova i loungen, på sovsäckar! Var jättemysigt faktiskt! 
Sen gick vårt flyg kl 06, så kom vi fram till Sydney runt 4, men tiden är två timmar bak från NZ så klockan var 2! Då gick vi runt och kollade staden lite, gick till ett shoppingmall, och shoppade hehe, för lite för mycket pengar... Men vi ser det spm julklappar till oss själva! Sjukaste också, träffade min gamla spansklärare från både näsbydal och Tibble i mallen, VAD ÄR ODDSEN?? Han var här och hälsa på sin son som pluggar här, så sjukt!! 
Igår köpte vi tomteluvor! Vi gjorde inget speciellt, gick runt lite, käkade gott och bara levde! Är så svårt att förstå att man är här, i Australien liksom?! På andra sidan jorden. Vi bor i ett dorm med två jätteroliga killar från England, så vi hängde med dom! Senare mötte vi upp lizzie och jolijn för att äta julmiddag ( vi är typ de ända i världen som firar jul den 24 känns det som), sen åkte vi hem till killarna från kiwibussen, de bor ju här, i ett stort hus, så vi åkte dit och spelade lite spel osv, Skypeade med familjen också 😍 de tog oss upp till ett tak på deras skola, där vi såg ut över hela Sydney harbor, operahouse och harbor bridge, otroligt vacker utsikt! sen drog vi ut till en bar/klubb som var jätterolig! Mycket backpackers😊 lyckad kväll! 
Imorse gick vi upp runt 10, fixade oss och tog sen en promenad till operahuset och harbor bridge, var helt sjukt varmt! Men åh så vackert det var där, vi köpte med kycklingsallad så vi satt utanför operahuset och åt! Sedan tog vi en taxi till bondi beach för att möta upp tjejerna, var värsta firandet där idag eftersom de firar jul idag, så det var barbecue osv och OMG vad mycket folk det var där!!! Hur många ungdomar som helst, var skitroligt! Badade också, och det var stört höga vågor, var så kul att leka i vågorna! 
Vi var där fram till typ 5 tiden, sen gick vi till tjejernas lägenhet för att duscha, äta osv. Sen slutade det med att vi tjejer plus deras 3 roommates myste där hela kvällen, åt hamburgare och MYCKET annat, godis, chips, kakor osv! Så satt vi bara och drack vin och hade jättemysigt hela kvällen! 
Imorgon ska vi upp tidigt för att ta oss ut till manly, som ligger i utkanten av Sydney. Så Ska vi chilla på stranden hela morgonen, förmiddagen, vill se hur det är där, finns ett universitet där jag är lite sugen på! 
På kvällen tar vi bussen till Byron bay, 14 timmar YAY! Men vi spenderar natten på bussen, så kan förhoppningsvis sova och missar ingenting eftersom vi åker på natten 😃 
Åh kan inte förklara hur lyckligt lottad jag är som får göra denna resa, och att vi träffat så fantastiska männiksor och sätt så otroliga ställen!!!! 😍😍 
Love 






























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback