AMAZING DAY!

Hej där hemma! Våran första dag här på Hawaii jag varit helt fantastisk!!! Amanda, en vän till familjen bor här på Hawaii med hennes man. Har pratat med henne men hon har massa jobb hela veckan så idag fixade hon så vi kunde få träffa hennes kompis, en kille som heter George! Hoppas att vi hinner träffa amanda lite i slutet av veckan ändå! Men George var en helt underbar människa, han hämtade oss på hotellet klockan 11 imorse och har på riktigt åkt runt HELA ön med oss idag, visat oss alla typer av ställen, berg, vulkaner, olika stränder, regnskogar, utsiktsställen, solnedgången osv! Finns inga ord att beskriva denna dag med, har sett bland de finaste ställena någonsin här, det är så otroligt vackert!! Över alla förväntningar! George hade sånt otroligt tålamod och gjorde allt detta helg gratis, bara för vår skull! Så himla snäll kille! Otroligt bra guide, han berättade massa intressanta historier om alla ställen också! Bara att åka runt i bilen i denna miljö var häftigt! 
På ett av stoppen frågade en randomkille som var där om han fick hänga med, så det blev en till som följde med till resten av ställena! 
Sen tog han oss till en riktigt bra matbutik där vi köpte massa härliga frukter och mat, där vi också käkade lunch ute i solen! Har varit jättebra väder idag, väldigt varmt dock 😄 något som är så häftigt här är att allt kan ändras om du bara åker några minuter med bil, regnar det där du är så är det bara att åka till något annat ställe, där är det strålande sol! Samma med vind! Och färgen på havet och sanden ändras från ställe till ställe!!
Har äntligen börjat få lite färg! Sen runt 6tiden skjutsade han hem oss, då vilade vi lite i sängen för att sen gå en powerwalk längs Waikiki beach, jättemysigt!! Är helt euforisk 😍 
Imorgon väntar lite strandhäng, Skype med bästa tjejerna och massa vattenaktiviteter! Megatagg!! Vi har inte hunnit bada något än eftersom vi hade fullt upp hela dagen, så imorn då jävlar!!!
Nu ska vi snart sova, för att orka gå upp tidigt! 
KRAMIS ❤️❤️







































Kommentarer
Soffi säger:

Omgggg vilka bilder!! Ryser så fina va de😍😍❤️❤️❤️

2014-11-26 | 13:07:43
Jessica säger:

Men asså wow vilken fantastisk människa! Vad underbart allt ser ut, är så jääävla jävla avundsjuk :( Vill också till hawaiiiii det är dimma i uppsala... Så grymt att ni har det så bra!
Saknar dig så mycket <3

Svar: I know!!!! Är helt sjukt fint!! ❤️❤️ åhnej:(((((( saknar dig också, såååå himla mycket ❤️❤️❤️
Tove Edlund

2014-11-26 | 19:27:55
Bloggadress: http://jessicaedlund.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback