TORSDAG

Idag kom vi till en ny ö, korovou resort, jättefin ö det är också! Här träffa vi ett gäng norska killar och några norska tjejer, sen är det några från England, så vi är typ bara runt 25 pers som bor här! Supermysigt resort, och fin strand! 
Först låg vi på stranden ett tag, sen skulle vi köpa en kokosnöt, har aldrig smakat det förut, då hjälpte en jättegullig kille som jobbar här oss, tog ner två kokosnötter från ett träd, högg hål i dom och tog ner några mangos från ett mangoträd, sen satt han med oss på stranden och berättade massa om Fiji! Han var lika gammal som mig. När vi hade suttit ett tag och druckit/ätit kokosnöt och mango så var det dags för middag, som var jättegod! 
Efter middagen hade några killar som jobbar här en dansshow, hahaha säger jag bara! Här på Fiji är Bula ett väldigt speciellt ord, betyder hej men dom använder det även i alla andra sammanhang, så när någon säger bula till en ska man ropa bula tillbaka 😂 så dom här killarna kallas the bulaboys, så dom körde värsta showen, sen fick alla vara med och dansa och leka! Sen blev det lite fest där, det började spöregna men det fanns tak över terassen så det blev supermysigt! Har inte regnat här på 6 månader hah, så riktigt dålig tajming! Fast har bränt mig så passar ändå lite bra med lite sämre väder!
Nu ska vi sova efter en toppendag! Imorgon väntar snorkling, matlagningslektion, slizea kokosnötter och massa annat kul! Nattiiiiii ❤️







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback