SÖNDAG/MÅNDAG

Igår började dagen med en god frukost och skönt häng på terrassen! Vi tog det lugnt, skypeade lite med mamma efter lunchen, sen åkte jag och Jossan ut med en båt med en kille till blue lagoon, en ö här med fantastisk snorkling!! Var sö häftigt, sjukt mycket fiskar, och de var så nyfikna, inte alla så skygga som de brukar! Superhäftigt! Lyckades få några bra bilder! Där träffade vi även en norsk tjej som vi umgicks med på förra ön, hon bodde på en annan ö rätt här nära oss nu! När vi var tillbaka var det matlagningslektion, lite lik förra, visade hur man fixar kokosnötter osv! När maten var i ugnen spelade vi lite volleyboll! 
Efter ett tag var det dags för middag, som var speciell för det är söndag, här är söndag någon slags helig dag, man ska inte jobba, eller göra något alls typ! (Fiji-time, som dom säger, "no hurry, no worry")
Så det var värsta buffén med supergod mat! Och massa sång osv! 
Vi var så trötta så gick och la oss efter lite mysigt häng, runt 21.30! Idag har vi lite aktiviteter på dagen, cave trip bla! Innan vi ska ta båten tillbaka till nadi, huvudön och sova en natt för att sen åka vidare till nya Zeeland och möta upp Yvonne 😃😃























Kommentarer
Jessica säger:

haha ååh fiskarna kollar in i kameran <333

Svar: Jag vet!!! Helt sjukt 😍😍😍
Tove Edlund

2014-12-08 | 23:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback