MÅNDAG

Senaste dagarna har vi bara tagit det lugnt, hängt med alla människor! På kvällarna har det varit fest på hostelen med alla kiwi folk, varit skitkul! På dagarna har vi åkt buss till nya ställen, igår var vi ute och red i fina naturen här, vi badade med hästarna också! 
Idag gick vi upp tidigt för att åka vidare med bussen, det här stället heter wanaka, hur fint som helst (som resten av NZ) vi stoppade ungefär på 9 olika ställen påvägen hit, olika sjöar, promenadställen och utsiktsställen! Helt fantastiskt, kan inte säga det tillräckligt många gånger hur fint det är. Är verkligen helt overkligt, och är så glad att vi träffade de här 3 andra tjejerna, vi 5 hänger ihop hela tiden och har så himla roligt tillsammans! 
När vi kom fram till hostelet, som är jättefint, så gick vi och köpte mat, satte på oss bikini och gick till stranden, badade också, första gången här! Sjukt skönt! 
Nu är vi så trötta, för vi har varit ute 4 kvällar i rad, så nu blir det tidig sömn för att imorgon ta bussen till Queenstown! Som vi längtat, det är queenstown man har hört mest om, alla säger att man ska spendera mest tid där, då vi bla ska hoppa fallskärm och bungy!!!! Så det ser vi fram emot😍😍 
Nu har vi varit på 6 olika ställen här under en veckas tid, och man har ändå hunnit se varje ställe riktigt bra! Så har vi 3 ställen kvar kommande veckan, imorgon möter vi upp Jossan igen också!! 
Vi kommer vara i queenstown 4 nätter, sen måste vi splittras upp med tjejerna, kommer va supertråkigt!! Vi har verkligen kommit så otroligt nära varandra, och har så sjukt kul med varandra!! Är så glad att vi träffade dom här! Men vi ska till London i sommar är planen och mötas upp igen, lizzie bor i London 😊 

































Kommentarer
Jessica säger:

ååh vad mysigt att du träffat någon från london<333333

2014-12-20 | 23:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback