LÖRDAG

Idag åkte vi vidare till den tredje ön, safe landning resort heter stället vi bor på, supermysigt, det är mindre, vi är bara 8 gäster här just nu, medan det är typ runt 20,30 i staff. Så lite överbemannat haha 😃 vi fick en välkomstdrink och sång, när vi kom med lilla båten till stranden som man alltid får på alla öar, så skriker man bula osv! Det är vi, ett engelskt par, två danska tjejer, en engelsk tjej och en Australienare! Vi käkade lite lunch och tog en promenad en bit bort på stranden där det bjöds på te och kaka, som det också gör på alla öar här i yasawa, testund! Det är ju 20 öar, alla verkar ha lite samma rutiner! 
Sen har vi bara tagit det lugnt, käkat middag, hade lite Fiji-språklektion med två av killarna här, haha så himla sjukt men roligt språk!! Sen har vi bada suttit och snackar massor, de berättade om alla aktiviteter som finns och hur det är att leva här osv! 
Imorgon har vi massa aktiviteter planerade, snorkla i blue lagoon bla, en till matlagningslektion och flera andra saker 😊











Språklektionen haha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback