FREDAG

Hellu! Idag började dagen med frukost, sen tog vi oss ut på en snorkeltrip jag Jossan, en norsk tjej och två killar från hotellet! Superfint, först ett ställe som var rätt djupt, men jättefina rev och sen till ett lite grundare ställe, med hur fina rev som helst, var så grunt så man kunde ta på reven, men var så himla häftiga rev! 
Jag har letat hela veckan efter en revhaj, finns några sånna här, men har inte hittat nån 😭 flera vi träffat här på öarna har sett dom! Hade varit så häftigt!! 
Efter det chillade vi på terassen och åt sen lunch, efter lunchen hade vi en matlagningslektion med kocken som ingick, skitkul! Vi lagade en supergod rätt som hette kokoda, en fijiansk rätt! Rå fisk marinerad i lime, sen kokosmjölk (som vi gjorde själva, lärde oss hur man delar en kokosnöt på hälften, och hur man gör kokosmjölken) sen hackade vi ner massa grönsaker i och åt med ananas!! Sååååå gott 😍 
Hela eftermiddagen har vi chillat runt, promenerat längs stranden, hängt i hängmattor och läst osv 😊 nu på kvällen har vi suttit med norskarna och ätit middag och spelat kort, nu ska vi sova för att imorgon åka vidare till ö nummer 3 här i yasawa! 

Tog massa bilder med gopron! HAVET ÄR SÅ FANTASTISKT!


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback